Om oss

Presentation

Företaget Hundharmoni har funnits sedan 2007, som ett helhetscenter för hundägare och deras hundar. Under många års tid höll vi valpkurser, kurser i vardagslydnad, aktivering, spår, klickerträning, hundmöteskurser, kurser i koppelgående mm. till hundägare som ville utvecklas och lära sig mera. För hundrelaterade problem erbjöds även problemutredningar i olika paket.

Från och med 2014 ändrade vi vår inriktning. Vi valde att nischa oss och erbjuder sedan dess främst kurser, träningstillfällen, enskild träning samt träningstävlingar i den populära hundsporten NoseWork.


Certifierad NoseWork instruktör 
Diplomerad Hundpsykolog & Certifierad Coach

Eva Henriksson

För mig är hundar en livsstil. Att leva med hund innebär att lära sig nya saker varje dag, om beteenden, inlärning, kommunikation och inte minst om att vi är unika varelser allihop.
Jag har jobbat med hundar och hundägare i över 20 års tid som hundpsykolog, kursinstruktör och utbildare och jag har en gedigen grund att stå på när det gäller pedagogik, hundens beteende och samspelet mellan människan & hunden. 

Jag blev certifierad instruktör och doftprovsdomare i NoseWork 2014 bland de första i Sverige. Mycket har hänt sedan dess. Jag har hunnit utbilda, följa och coacha åtskilliga NoseWork team på mina kurser,  träningstillfällen och träningstävlingar jag arrangerat genom åren.

Jag vidareutbildar mig kontinuerligt och är uppdaterad kring det senaste inom sporten.

Målet för mig i min verksamhet är att inspirera, utmana och peppa dig som hundägare. För att du & din hund ska utvecklas och för att ni tillsammans ska bli ett väl sammansvetsat team.
Söker du en erfaren instruktör/ coach med en gedigen kompetens har du kommit rätt.